Wednesday, December 22, 2010

L'ambition n'est pas un rêve.

Postituse pealkiri on lihtsalt ühe raamatu nimi, millele mingi hetk juhuslikult sattusin ja mis meeldis. Aga paar videot; nt Loane, kelle ma enda jaoks hiljaaegu avastasin:


Ja selline laul, mis mulle täna puhtjuhuslikult youtube'i avalehele sattus.

Lõpetuseks Katre, mu selleaastane tantsupartner, tänu kellele ma vist taas-avastasin seltskonnatantsu nõnda, et midagi paremat ning nauditavamat on raske elus tahta:



Praegu kõik:)
(tegelikult juba pikka aega tahaks kirjutada, eile alustasin, kuid kustutasin ära, sest tuli liialt pikk. niisiis piirdun selle vähesega, ehk siis kirjutan kui oskan seda kuidagi lühidalt kokku võtta... kui oskan. ja tegelikult polegi sel väga tähtsust, sest mõtlesin kirjutada täiesti tühistest pisiasjadest, mis otseselt vaevalt kellelegi huvi pakuksid. nt aastat kokkuvõtvad momendid, nt see, et see aasta on olnud al septembrist suht kirjutamisvaene, kuid see-eest sai mõned esimesed videokatsetused tehtud (nt eelmine postitus), kuid et loodetavasti tekib peagi võimalus proovida midagi ka korralikumalt teha ja midagi sellist, millel on minimaalseltki oma mõte, et selle kallal oleks motivatsiooni vaeva näha... jne)

No comments: