Thursday, December 17, 2009

Savisaar on värdjas!

Edgar Savisaar ja Tallinna abilinnapea Taavi Aas - täielikud idioodid! Vabandust mõneti vulgaarse väljenduse pärast, aga nad tõesti ei vääri enamat. Mõlemad panevad silmnähtavat udujuttu ja laimu ja hiilivad teemast kõrvale ja lisaks täiesti suvalt näitavad tegelikult välja, et neil on absull suva Tallinna tundengitest, nii et silm ka ei pilgu!
Kuid iseenda palka-toetusi tõstavad sekundiga. Normaalne. Igaljuhul nüüdsest olen konkreetselt Savisaare ja Keskerakonna vastane! - olin seda ka varem, kuid nüüd kui vähegi võimalus tekib, püüan töötada nende poliitika ja võimulolemise vastu. Loodan ja usun, et minusuguseid on veelgi; eriti tundub see tõenäoline Tallinna tudengite seas, sest see ei ole tõesti normaalne!

(õigustusi on palju-palju, muuhulgas see kui hr Savisaar väidab, et ehitab üliõpilastele kodukohti, kuid jätab mainimata, et need asuvad Lasnamäe kandis ja on 2.toalised ning mille üür on 5000 eeku kuus - siis kohe kindlasti pole see üliõpilastele mõeldud!
Ja Taavi Aas, kes ütleb, et ühistranspordi kulud on niivõrd suured, siis mille pagana pärast on kasvõi nood reisisaatjad palgatud - ning üldse: miks just kõige haavatavamalt sihtgrupilt nööritakse (sellegi kohta on põhjendusi palju, millest ilmselt ka peagi pikemalt kirjutan)?! jne.
selge on see, et nendel tegelastel on täiesti suva üliõpilastest!)

No comments: