Saturday, December 19, 2009

Tartu-Tallinn filosoofid!

Täna oli selline vahva päev, kus Tartu-Tallinn filosoofid said kokku, tutvusid, pidasid maha ühe viktoriini ning seejärel arutluse. Sekka mahtus ka üks lõunapaus.
Enamus üliõpilased, sekka ka mõni õppejõud (seda eriti Tallinna poolelt). Üritus ise toimus EHIs ehk Eesti Humanitaarinsitituudi aatriumis.
Pildil on võistkond "Immanuel", kus 'paremalt teine' olevat tühja kohta tähistan mina, olles ühtlasi ka pildiklõpsija. Ele tegi meie võistkonnast ka tervikuna pilti, millalgi peaksin ka selle saama. Muuseas, Immanuel võitis, tänu võistkonnale Arkansas, sest too suutis edukalt viktoriini korraldajale ära põhjendada, miks nemad (st Arkansas) ikka ei saa juhtida ja kuidas oli punktiarvestusse tulnud sisse viga, mistõttu nemad peavad jääma teisele kohale, meie esimesele. Selle apellatsiooni nad edukalt ka võitsid:)

Üks hea nali oli olukorras, kus viktoriinis küsiti filosoofilist "õnneühikut", milleks vastusena oli hedon, kuid naljatades oleks võinud kehtida ju ka promilli päeva kohta. Sellega seoses võis ka üht teises küsimuses olevat kirjeldust "lähenemisviis sidusa tähenduse võimalikkuse vastu" (täpset sõnastust ei mäleta) tõlgendada kui alkoholismi/alkoholi, ehkki tegelik vastus oli dekonstruktsioon. - järeldus: alkohol on üks kummaline asi. Minu arvates pigem negatiivne.
Meie aga, olime täiesti kained:)

No comments: