Wednesday, August 24, 2011

päev # 7

Esialgu üks pilt:

















Käisime eile Olgaga lähiümbruses jalutamas-pildistamas (too kellega ka eelmisel suvel suvekoolis Soomes)... üks pilt on too ülemine. Üritasin ka ja ennekõike "looduspilte" teha, kuid ma pole veel otsustanud millised võiksid olla need õnnestunumad, nii et a) valikust, b)internetiühendusest (mis näib toimivat vaid hommikuti) sõltub kas ja millal need pildid üles saan panna.
Pealegi: täna on ka plaanis pildistama minna ja ehk saab paremaid pilte. Eile oli juba õhtu ja pildid tulid udusevõitu...

Igaljuhul ühel hetkel katsun siia pilte surada.
Ja... teemad on mulle hästi huvitavad ja juba täitsa põnevusega ootan järgmisi loenguid/seminare!:)


Nii, mõned pildid eelmisest päevast, esimesed kolm suht ühest ja samast kohast (neist viimane tehtud hiljem, päris õhtupoole:
















































Ja viimane, suht sama koht, aga teises suunas vaadatuna:
















Pildid tehtud 23.08; Munaðarnes.


***
Nii, ja täna (24.08) päikesevalguses tehtud pilte:






























































Maaliline, kas pole!? Panin nad enda maitse järgi 'õnnestuvuse' (uhh, mis sõna!?) järjekorras - st esimene näib olevat nagu kõige paremini välja tulnud (need kolm omakorda valitud u 15st pildist). Loomulikult timmisin veidi ka värve (lihtsalt auto correction vms).
Katsun jätkata oma ideed, et valida välja õnnestunumad pildid, mida võiks kunagi välja printida (ja millest mõne aasta eest ka seitse pilti sai välja prinditud), albumi jaoks. Too ühes eelmises postituses lennujaama juures (autoga) tundus olevat nagu üks neist; ja siis veel üks-kaks Keflavikist, ja siit piltidest ehk too esimene. Jääb ju kuidagi teiste kõrval silma!?!? - või mis? Mul endal raske otsustada, sest lisaks pildile on mälus see koht kus pilt sai tehtud, jne. Pole nagu väga objektiivne või nii...

Igaljuhul loodetavasti tuleb neid veel.

Näis. Praegu kõik. Igaljuhul ilus on siin küll!:)
...aga küllalt keeruline teha sellist pilti, milles oleks nagu see 'miski'.

No comments: