Friday, August 12, 2011

lihtsalt...

Olen Hiiumaal. Kell näitab täpselt 0.45 öösel. Mõnusalt vaikne, ainult kell tiksub seinal. Tiksumine, mis on minu jaoks mõnevõrra harjumatu, sest Tallinnas mul ühtki tiksuvat kella nähtaval ei ole.
Igaljuhul: hästi hea on. Varsti lähen enda tuppa ja ilmselt vaatan veel arvutist ühe filmi/video ära. Ja siis põõnan lõunani, kui mitte kauem:)

Ja seepärast seda ka siia kirjutan. Just nüüd, just sel hetkel... sest pühapäeval lähen juba tagasi Tallinnasse ning neljapäeval viis minutit enne kaheksat läheb lennuk. Väikese ümberistumisega, nii et kõigi arvestuste kohaselt (ja kui mu mälu mind ei peta) peaksin umbes 15.20 Islandil olema.
Ka seepärast on siin Hiiumaal praegu eriliselt hea olla. Ei pea mõtlema sellele, et kusagile oleks vaja minna, lihtsalt chill ja täielik puhkus. Ja ikka mõnus, et kõik käe-jala juures; näis mis keskkonda see Island pakub, kuigi praegu tundub, et siiani on kõik üsna kenasti korraldatud. Eks annan sealt endast märku ja katsun siia ikka aeg-ajalt midagi postitada!
Ehkki kaks esimest nädalat tõotavad tulla kiired. Esimesed päevad vabad, sest alles 21-l algab programm ja õppetöö. Need esimesed päevad mööduvad kusagil... kusagil "ülerahvastatud külalistemajas" (vms), vähemalt paremini ei oska seda koha nimetust praegu sõnastada. Eks näis.

Ja samas on ka hästi põnev, ei saa salata!

Niisiis: "mõnevõrra segased emotsioonid". Aga kokkuvõttes tore. Vähemalt tundub nii.


Hääletusretk läks ülihästi ja jubetore oli! Katsun sellest lähipäevil siia mõned pildid-muljed üles visata!


Ja edasised reportaažid siis juba Islandilt ja eks näis, mis pilte-jutte sealt tulema hakkab...

Praegu lõpetan. Cheers!

No comments: