Saturday, May 15, 2010

Du hast den schönsten Arsch der Welt

Huh, jalad huugavad otsas. Pealelõunasel ajal astusin filosoofia aastakonverentsilt läbi. Päris huvitav oli, tahaks homme ka minna, aga tõenäoliselt jääb ära, sest lihtsalt aega pole.

Järgmise aasta suhtes hakkasin ka kultuuriteooria eriala peale mõtlema. :)

Jalgade huugamine on siiski seotud trenniga. Täna oli lisatrenn, mis n-ö ametlikult kestis tund aega, hiljem harjutasime veel ühes DA vabas ruumis edasi. Seega u 20.00st 22.00ni välja. Ühesõnaga: vajab veel kõvasti harjutamist! Vähemalt minul. Mistõttu homme neiu A. juurde harjutama, neljapaiku:)
Üle-eelmisel nädalal õppisime ära ühe mu lemmik-sammu, mida ma algusest peale nii-nii tahtsin õppida, ja nüüd vist juba enam-vähem läheb, ainult vastavaid jalanõusid ja põrandat on vaja. Viimane tingimus ei pruugi olla muidugi midagi universaalset, vaid pigem kinni minu enda kobaduses. Seda sammu nimetatakse vist side glide'iks.
Täna olime vahepeal koos Jene hip-hop rühmaga ja nägime nende routine'i ehk Practice Night'i kava: see oli lihtsalt super! - seda nähes tekkis kohe selline äratundmisrõõm: jah, hip-hop!
Nagu neiu P ütles: seal on üheaegselt nii seda teravust, n-ö biiti, aga ka meloodilisust, mis on omavahel nõnda hästi seotud. Ja kui see veel tantsu, liigutustesse ka panna, siis... - vaimustus!

See oli lihtsalt nii lahe kava, et: tahaks ka! Jee! Näete, jälle vaimustun, ehkki see väljendusviis võib siin näida totter, selleks kõigeks pole mul lihtsalt sõnu...!
Jah, nagu ka P-ga arutasime, kui vähegi võimalust peaks tekkima, siis marss (ka) hip-hopi!:)
(ehkki MJ StyleClass kuulub sinna alla)


Okei, mis ma ikka latran, ei oska enam normaalseid postitusi kirjutada.

Tegelikult on endiselt jubekiire. Suht isegi pööraselt kiire. Esmaspäevaks kella kaheks pean saama valmis u 5 lk essee/kokkuvõtte seoses "Sokratese joomakõnega", tegelikult pean hiljemalt lähipäevil saama valmis veel ühe 5-7 essee. Ja siis jääb põhiliselt veel kaks hr Luure ainet, mis on mulle samuti parajad pähklid, ehk isegi kõige hullemad. Pluss veel kaks ainet natuke järele teha, kuid nendega peaks veel veidi aega olema ja õppejõud lubas sisuliselt hinde välja panna.
Nii et homme enne/peale tantsuproovi lugema-kirjutama.

Ahjaa, ilusad ilmad on, ma täiega naudin seda!!!


Ja viimaseks: muusikast. Esiteks jäi tollest Jene hip-hop kavast üks lugu meelde... õigemini mõtteisse, mis väga-väga meeldis, kuid mille nime ma ei tea. Igaljuhul kavatsen seda küsida!
Teiseks hakkas meeldima veel üks lugu, ja see on selline (sellel on ka ingliskeelne versioon olemas, kuid saksakeelne meeldib rohkem):


Okei, nüüd lähen tudule või midagi muud kasulikku tegema. Suht sombi on olla ja homme tuleb pikk päev...

No comments: