Monday, May 17, 2010

kiired ajad...

Ühesõnaga: laupäeval jõudsin läbi põigata filosoofia aastakonverentsilt. Peale seda oli tantsutrenn - u 2 tundi: üks tund treeneriga, ülejäänud ajast kasutasime üht tühja DA saali.
Eile - pühapäeval - käisime iseseisvalt neljakasti neiu A juures harjutamas. Õhtul jõudsin koju, käisin veel E juures natuke arvutiga mässamas - ta sai nüüd mõlemad arvutid taas korda:)
Tänaseks sain kella kaheks valmis oma essee Sokratese joomakõnest. Suht magamata, uneaega sain u 4-5 tundi.
Homseks oleks vaja valmis saada põhiosa tollest 5-7 lk esseest (ehkki teoreetiliseks saaks selle tegemist ehk ka nädalavahetuseks lükata), pluss lugeda Wittgensteini, sest homme on tarvis mitmed Luure loengud-seminarid järele teha. Kolmapäeval: loogika (ja see on mulle jõhker!) ja Jung, mistõttu... kui kunagi teisipäeval koju jõuan, siis... ma ei tea kui jõuan nendeks valmistuda. Kolmapäeval pool kaksteist vestlus hr Mägiga "Sokratese joomakõne" essee teemal, peale seda kell 2 Jungi seminar, kell 4 Luure.
Neljapäeval u 16.00-20.00 Luure aine. Pluss T või N peaks saama hommikul või õhtul enne kooli ka Jenega lisatrenni võtta.
Reede läheb tõenäoliselt kõik tantsu peale, mis vajab ühtlasi kõvastu ettevalmistamist ja harjutamist.

Oehhhhh...
(positiivne on see, et: teoreetiliselt peaks jõudma:))


ps: eile kasutasin oma RahvaRaamatu 500 eekuse kinkekaardi ära, sain täpselt kaks raamatut (kroonipealt täpselt 500 eeku), üks neist on Tadeusz Rózenwicz-i luulekogu "Valitud luuletused", mida kunagi Katrina kiitis. Ja on tõesti hea!:)

No comments: