Sunday, October 2, 2011

päev # 46 - järv Elliðavatn

Nii, käisime täna sellise nimega järve ääres (Elliðavatn). Kaart:

















Umbes selline nägi välja meie teekond. Alguses selle väiksema järve äärde, sealt hääletasime auto peale ja saime suurema järve äärde, jalutasime üksjagu mööda järvekallast ja siis veel edasi ja sealt kusagilt suuremale teele ning sealt saime kenasti auto peale (u 15 minutit hääletamist) ja tagasi Reykjaviki.


Mõned pildid tänasest:




















































































































Nii, kõik. Teab-mis-ilusaid pilte just ei saanud, esimesega olen kõige rohkem rahul. Need siin sellised pildid mis kiiresti ülevaadates esmalt silma jäid, pole väga olnud aega süveneda, et tehtud pilte põhjalikumalt ette võtta...
Nii ehk naa oli tore! Nägime JÄNESEID (üht valget, kaht-kolme musta)... panen siia ühe pildi ka, sest kui rääkida jänestest, siis see pole mingi vabandus, et "ei viitsinud pilti üles panna" vms:
















Ja siis üht lindu, mis vististi olevat kotkas... ja veel üht lindu - kelle sain ka pildile - ja kes oli vist ronk vms. Ja kaht ratsaniku; ühel neist oli ka koer kaasas. Pluss ilusad-kirevad kevadvärvid ja võrdlemisi ilus ja soe ilm. Kui essee tehtud, siis tahaks veel ringi liikuda...!

Nii, lähen ja teen endale natuke süüa ja siis pusin oma pr keele kodutöö ära teha...

No comments: