Friday, October 28, 2011

päev # 72 - Nele-Liis!

Pikka postitust ei tule. Lähenevad päevad (et mitte öelda: nädalapäevad) tõotavad tulla - ja küllap tulevadki - õppimise tähe all. Täna veel lubasin endale natuke hingetõmbeaega...

AGA muuhulgas sattusin sellele laulule, too sama Helen kelle laulust "Kas tead" olen siiani ja ilmselt alati lummuses... ja nüüd uus laul (jei!), meeldib suisa veelgi rohkem ja just siis kui eelmise laulu puhul oli tunne, et enam paremaks minna ei saa; aga saab küll:


...võiks ju siia muidki linke panna - täna on nimelt olnud muusikapäev - kuid pärast selle laulu leidmist väga ei tihka. Okei, siiski, nt:
NumberNin6 vs William Fitzsimmons - What You've Done
ja Phonique - Feel What You Want Feat. Rebecca ja
meie Lenna - Õnnelaul. Või Helen Zagul - Sõnadeta puudutus.
Kõik stiitilt erinevad ja meeldivad mulle suht ühtmoodi, meeldivad üsna väga-väga, kuid tolle esimese Heleni "Nele-Liis" on üle kõige... minu jaoks!:)

Viimasel paaril päeval ka paar lullat kirjutanud. Tegin ka väikest 'inventuuri' oma kirjutiste hulgas, n-ö praakisin 7 lullat välja. Praegu jäi alles 68, sealt sisuliselt veel 6 välja.
Saate aru, kvantiteet pole oluline, aga mõtlen siin neid kokku koguda ja u 69-70 oleks nagu piir, et midagi edasi mõtlema hakata...
aga loen ma neid või mitte, vaikselt neid ikka tiksub. Sel aastal 50st u 13 enam-vähem loetavat. Ilmselgelt kirjutan üha rohkem ja üha halvemini:/

Positiivne on see, et kalendrit vaadates selgus, et viimased loengud peaksid lõppema juba enne novembri lõppu, mis tähendab seda, et kolm viimast nädalat siin on "vabad". Jutumärkides seetõttu, et sel ajal (nov-dets) peaks mul olema vähemalt 2-3 esseed-tööd vms kirjutada. Praegu hakkavad need tähtajad kergelt üle viskama... aga mida aega edasi, seda lihtsamaks (ja minu jaoks huvitavamaks) peaks minema...:)

Okei, praegu kõik. Kuulan veel nii paarkümmend korda Heleni laulu (ma pole ammu midagi nii ilusat kuulanud!:)) ja siis peaks mõtlema magama-minemise peale...

3 comments:

Liana said...

Oi, sattusin väga juhuslikult siia blogisse ja väga armas üllatus, selline väike tunnustus või nii, aitäh!:)

Silver said...

Oi, vau, sõnade autor!? Alles nüüd taipasin ära! Milline au!

Jaa, ja see on tõesti super-super laul, üks põhilisi laule pleieris ja kohati suisa ripiidi peal. Niiii ilus lihtsalt!:)

Lihtsalt Kirjutaja said...

Aitäh!:) Jah, kirjutasin selle loo oma tütrele aasta tagasi, esimeseks sünnipäevaks.:)