Friday, March 5, 2010

get the point? good, let's dance!

Nii, hommiku mõnevõrra halb uudis: lõputöö peab üldjoontes olema valmis juba 19ndaks aprilliks!
Nojah. No comments, eksole. Nüüd ei aita enam "peaKS" kirjutama, vaid PEAB kirjutama. Ja pühapäeval olen tubli, sest ise lubasin hr Viigile, et järgmise nädala algusel/alguseks saadan talle järgmise jupi!
Mõnusalt närvekõditav-vajalik-enesekiusamisest-läbiimbunud-motivaator! Jee!

Ehkki kui joone peale saada, on vahva kirjutada, kuid millegipärast on mul siiani sellega mingi blokk. Ilmselt stiilis: "nii, nüüd hakkan kirjutama, page 5 of 30, 25 lk to go, eksole":D


Ja teine asi:

See oli vägev! Ja hetkel mul polegi muid sõnu, sest elan veel endiselt selle sees... Jene on super!
Muusika. Sammud. Sujuvalt, ja ehkki polnud just kergete killast, siis ühel hetkel tuli asi justkui iseenesest...

Ja muuhulgas nt hetked, kus Jene ütles, et:
nii, jalutage nüüd minu juurde... ja siis tagasi. Nii nagu iga päev jalutate.
Jalutasime.
Nii, aga nüüd pange sellesse jalutamisse iseloomu (attitude); sellist iseloomu, millist iganes heaks arvate (ja tõi mõned vahvad näited).
Nii, ja nüüd tehke sama moodi, aga muusikasse!

See oli lihtsalt super. Ja justnimelt meeldis see, et tegu polnud tuima trenniga-sammude õppimisega, vaid justnimelt... rõhutas Jene muusika tunnetamist, ja alustades lihtsamast, liikusid sammud justkui iseenesest keerukamate poole.

Jne.

See on vahva kui reedeses päevas leidub midagi sellist nagu täna. Tund ja pool peale loengut, ja hoopis teine maailm ootamas, teistsugune maailm... DanceAct tantsustuudios!


***
Ahjaa, fenomenoloogia loeng oli seekord jubehea. Tegime plaani, mille põhjal hakata läbi viimane fenomenoloogilist intervjuud. Niisiis pean järgmise nädala jooksul koolist enda erialalt ühe intervjueeritava leidma... kellelt küsida mõningaid sürre, kuid samas vägagi häid ja huvitavaid küsimusi.
Aga see selleks. See ühest maailmast teise sattumine oli praegu liialt järsk ja mõjuv, et siin mõistlikku juttu kirjutada. Nagu Alain de Botton oma "Armunu esseedes" kirjutas: filosoof tantsupõrandal pole filosoof! (või midagi sarnast, igaljuhul mõte oli see!) (ps: mitte, et ma end filosoofiks tituleeriks vms:D)


Keegi, kes on lisaks laulmisele ka samakaua tantsinud, ja ta teeb seda hästi (nt al 1.05-...(Y)):


No comments: