Monday, September 12, 2011

päev # 26

Aeg läheb ikka kiiresti, juba 26s päev (st neljast kuust peaaegu üks kuu täis)!

Igaljuhul: eksam läks vist isegi võrdlemisi kenasti. Ehk on see mingi "retroaktiivne enesepete", kuid praegu tundub küll, et a) üsna talutavalt; b) kaelast ära (loodetavasti!)).
Nalja sai ka.
Üks eksaminand G. kirjutab tööd, äkki ütleb Mike'ile (meie professorile), et "Mike, I'm running out of tea... can you get me some...?"
Mike tuleb ja võtab tassi.
Üks teine eksamikirjutaja samal ajal: "Mike, I'm running out of answers, can you..."
:D

Nii et siuke lugu. Nalja peab ka ikka saama. Aga, jah, kolm tundi kirjutamist ja lihtne see just polnud. U nädala pärast selguvat tulemused, eks siis näis...

Aga tänasest pilte (jällegi suht suvakad, seekord pildistasin skulptuure ühes väikeses pargis, eksamilt tulles niisiis):















Móðir og barn (Ema ja laps, 1979, skulptor: Tove Ólafsson, s 1909):















Ja jälle Pomona:
















Näete, ei ole viimasel ajal häid pilte saanud:/ Pole ausalt öeldes seda pildistamist väga tõsiselt võtnud ka (pole väga aega ka olnud), pigem sellised möödaminnes pildid.
KUID laupäeval ootab ees Golden Circle tuur (lootkem seks ajaks ilusat ilma!) ning hiljemalt reedel on plaanis Esja mägedele ronima/jalutama minna... niisiis mõned seiklused ootavad ees. Nii seikluse kui piltide mõttes.

Aga panen siia ühe varasema ja minu arvates siiani ühe õnnestunuma, sellest niisiis värviline versioon, mis varem oli mustvalge:















Olgu öeldud, et mulle endale meeldis/meeldib siiski mustvalge veidi rohkem.
Praegu kõik, homseks üks mini-ettekanne ette valmistada ja... jah.

Ahjaa, muidu olen (taas-)avastamas Mozartit:


Ja homme saan EHK tantsida! :)

Edit: 
Nii, kell saab kohe üks öösel. Lugesin veel u 15 lk Alasdair MacIntyre'i raamatust "A Short History of Ethics" (lisaks kohustuslikule Husserlile, mis on homseks) ja peab ütlema, et mind hakkab see teema üha enam huvitama. Kogu see teema, mida ma siin nüüd kaks suvekooli õppinud olen ja ka käesoleva semestri.
Kuidagi eriti südamelähedane tundub olevat Aristotelese eetika (see köitis juba eelmisest suvekoolist). Kummaline: mina ja Aristoteles!? Aga... seal täitsa on midagi. Ja Aristotelese n-ö kaasajastaja Alasdair MacIntyre, kelle kohta tuleb semestri jooksul veel üks süvakursus. Huvitav-huvitav.
Ma armastan seda jätkuvat üliõpilaselu ja avastamist:)

Ja nüüd magama...

1 comment:

LiizaKazz said...

igatsen, musitan-kallistan, niimoodi hästi hästi kõvasti :D